Akupressur, Zonterapi, Reflexologi

Akupressur bygger på samma förståelse av vårt energisystem som akupunktur. Men behandlingen utförs genom tryck med fingrarna istället för med nålar. Akupressur är en mjuk behandlingsform som ger både muskulär avspänning och mental avslappning. 

Reflexologi och Zonterapi – Reflexologi/zonterapi grundar sig på principen att det finns zoner eller reflexpunkter som står i förbindelse med varje anatomisk del i kroppen. Områden som smärtar stimuleras och masseras med händer eller zonstavar för att öka cirkulationen och aktivera kroppens naturliga självläkningsförmåga.
Zonterapi handlar ofta om att arbeta på fötterna medan reflexologi innebär behandling av hela kroppen.

Ansiktszonterapi/reflexologi  Genom att behandla ansiktet påverkas också resten av kroppen positivt, på samma sätt som vid zonterapi på foten.  Det är en mycket behaglig och välgörande behandlingsform som strävar efter att behandla besvär genom att stimulera kroppens egna läkningsprocesser.  Genom att behandla ansiktet med reflexlogi förbättras dels cirkulationen i ansiktet, dels påverkas organ och andra funktioner i kroppen positivt. Din självläkande förmåga stimuleras. 

NADA öronakupunktur