Vilka är vi

Johanna Kylin driver AichaVitalis som också finns på Facebook. Friskvårdsmassör, SPA-terapeut, lymfmassör och samordnare för Friskstugan. Ger behandlingar för lymfsystemet, hot stone massage, kroppsinpackningar & ansiktskurer. Är också utbildad speciallärare och erbjuder både kbt-inriktad handledning rePULSE och specialpedagogisk läxhjälp.
Tar Actiway och ePassi. Kan även erbjuda hembesök.Tel 070-699 62 47 Mail johannakylin@gmail.com


.

Nina Backholm driver företaget Nina SPA och massage. Hon är utbildad SPA-terapeut och friskvårdsmassör på Axelsons Gymnastiska Institut. Hon är även utbildad friskvårdspedagog och legitimerad dietist. På Friskstugan erbjuder Nina klassisk massage.


Tel 070-767 86 04 Mail backholmnina@gmail.com

.

Gina van Dam driver företaget Kroppsmusikalen, är erfaren reflexolog och arbetar med zonterapi på hela kroppen. Hon är också musiker, trubadur, tonsättare och sångpedagog som du hittar på hennes facebooksida.

Tel 070 994 23 03 Mail gindam@hotmail.com

.

Ett påbörjat samarbete kommer förhoppningsvis att leda till besökstider i Friskstugan så småningom. Nu kan hon ta hon emot för rådgivning digitalt.
Linnea Andersson är utbildad i Australien inom naturmedicin och har sitt företag Linnea Andersson-Mc Connell Andersson Naturmedicin huvudsakligen i Östhammar. Hon arbetar med naturmedicin, hälsokontroll samt kostråd och har tider för bokning i vår Boka Direkt Friskstugan Källör.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ActiWay.jpg


Tel 073 551 49 72 Mail info@linnea-a-mcconnell.se

.

Annica Ullbors driver företaget alittlebitgreener – hållbara val för din hälsa. Du hittar henne också på Instagram och Facebook.
Hon är utbildad yogalärare, breathwalkinstruktör, andullationsmassageterapeut, kostrådgivare och livsstilskonsult. Hon kan också hjälpa dig att kontrollera din fettsyrebalans.


Tel 070-873 34 97   Mail  alittlebitgreener.se@gmail.com

.

PÅ GÅNG – I samarbete med erfaren speciallärare och talpedagog kommer snart behandlingar och stöd att kunna erbjudas för barn med språk- och talsvårigheter och/eller läs- och skrivsvårigheter.

Självkänsla och säkerhet är också friskfaktorer!

.

Vi har fått hjälp av mats olof som är musiker och har skapat musiken till presentationsfilmen.
Mail mats.olof@live.se

.

Vi har fått hjälp av Rebecca Liljefors, text designer, och Ylva Liljefors, grafisk designer, med utformning av vår hemsida och skapande av vår logga.