Relax, AW, LyxigLymfLördag

Relax med gänget, mini-möhippa eller mys-stund på tu man hand

Relax för par eller kompisgänget
Träffas och trivs med dina vänner på Friskstugan i Svartbäcken. Det finns plats för 2-4 personer att spela brädspel, turas om att få ansiktsmassage, relaxa i enmans infrabastun, ta ett fotbad och fika ur medhavd matsäckskorg. Ni turas om att njuta av en ansiktsrengöring med ansiktsmassage i intilliggande utrymme. Är ni färre deltagare blir behandlingstiden per person längre genom att kombineras med hand- och/eller fotmassage alternativt massage av nacke/axlar.

Relax för två med fokus på lymfsystemet
Unna er några sköna och avslappnande timmar med fokus på lymfsystemet och dess välmående. Ni får varsin 45 min behandling samtidigt som ni kan sitta i enmans infra-bastu 30 minuter, har möjlighet att prova stå på vibrationsplatta, kan få hjälp med mätning för kompressionsstrumpor eller bara koppla av med en kopp te och bläddra i äldre nummer av Ödemförbundets tidning Lymfan.

Lyxig Lymf Lördag
Två timmar härlig relax i salen, max 4 personer per pass. Det ingår 25 min enskild behandling alternativt instruktion om egenvårdsmassage eller mätning för kompression, beroende på vad du önskar.
Resten av tiden har du tillsammans med de andra deltagarna all möjlighet att boosta ditt lymfsystem vid olika stationer – inframadrass på bänk, infrabastu för en person (bärbar variant), vibrationsplatta, spikmatta och nackmassageapparat, relaxstolar, te och tilltugg.
En lyxig lymf lördag helt enkelt!

AW Vinprovning: Grundsmakernas samklang – hur du kombinerar vin och mat
En härlig och lärorik After Work för max 12 personer där ni under ca en och en halv timme leds genom smakupplevelser av en erfaren sommelier, bl a tidigare dryckesansvarig och restaurangchef på Haga Slott utanför Enköping, har vunnit Munskänkarnas pris samt Årets Vinkrog två gånger.
En perfekt start på en trevlig fredagkväll! Mer information – Johanna 070-6996247

Middagsbjudning
Vill du bjuda hem 10-12 personer men har för trångt runt bordet? Vi har plats för en trevlig middag med släkten eller kompisgänget. Du tar med dig maten, vi har glas och porslin. Hör av dig till Johanna 070-6996247