Massage & SPA

Andullationsmassage – du ligger på kroppsformad madrass med infraröd värme och massagen sker genom vibrationer som kan ställas in på olika intensitet i madrassen. Du har kläderna på och massagen sker utan att terapeuten rör vid dig. Smärtlindring, energihöjande, stimulerar lymfflöde och blodcirkulation, muskelavslappnande.

DORN metoden är en mjuk metod att rätta till snedställning i rygg, bäcken och leder utan att ”knäcka”. Istället används kroppens egen rörelsefunktion. Metoden påverkar många organ och kan förbättra flera funktioner.
Läs mer på http://www.dornmethod.se/

Hot Stone Massage Denna SPA-behandling med massageolja och varma slipade lavastenar är en mjuk och effektiv helkroppsmassage som ger snabb och djupverkande avslappning – ben, säte, rygg, mage, armar, nacke

Fotmassage Unna dina fötter en härlig fotmassage! Börja med ett fotbad och låt sedan fötterna pysslas om med skön olja och en omtänksam massage.

Sotai Sotai är en mild japansk metod för balansering av kroppen genom omväxlande anspänning och avslappning i musklerna. Passar vid värk eftersom man alltid arbetar med de rörelser som känns mest behagliga och aldrig tvingar kroppen till smärtsamma rörelser. Det finns många varianter att utföra sotai. Bob Quinn förespråkar t ex en mycket mild variant av sotai och har också utformat en egen variant, yin sotai, där man arbetar med korsvis relaterade punkter – se film.

Svensk Klassisk Massage Genom knådningar av musklerna i friskvårdande syfte förebyggs och motverkas spänningar som annars skulle kunna leda till problem och skador.

Gravidmassage Du kan få massage efter 12e graviditetsveckan. Du ligger på massagebänk med gravikudde som ger plats för magen. Du kan välja avslappnande massage som genom mjuka drag lugnar och lindrar eller lymfmassage som hjälper till att minska svullnad och vätska i kroppen.

Ensammammamassage Den här tjänsten är för dig som är ensamstående och har svårt både att få ihop ekonomin och att få barnvakt så du hinner unna dig lite egentid och ompyssling. Du får en kortare massage till rabatterat pris OCH du kan ta med barnet som får leka på golvet – det finns en traditionell leklåda och lite papper och färgpennor så ditt barn kan hålla sig sysselsatt en liten stund medan du får lite avkoppling

Skalpmassage En avslappnande ansiktsmassage med massage av skalp/hårbotten.

Tibetansk Faceliftmassage är en kur om fyra behandlingar där man efter ”uppvärmning” fokuserar på olika delar av ansiktet i varje behandling. Alla behandlingstillfällen avslutas med lymfdränage, massage och akupressur.

Rekommendation från kund: ”Jag har fått flera behandlingar Tibetansk faceliftmassage av Malin Eriksson. Så otroligt skönt och avkopplande, en mycket mjuk behandling. Jag som har lite svårt att koppla av somnade under en behandling. Märktes att ansiktet fick mer blodgenomströmning och rynkor slätades ut. Kan varmt rekommendera Malin Eriksson och Tibetansk faceliftmassage” /Carina Pettersson

Naturlig Facelift är vad den heter – en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp.  Naturlig facelift är en behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft. Ansiktsmassagen fördröjer åldrandeprocessen och skänker en djup avslappning och inre frid, samt skapar balans i energisystemet vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan.  Metoden är en unik kombination av beprövade, traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi, som förfinats och anpassats till modernt västerländskt tänkande. 

Ansiktskur – fuktgivande, renande, vårdande kurer för olika hudtyper. Omfattar rengöring, mask, ansikstsmassage, ansiktslymfdränage och dagkräm.
* Anti-age
* Tunn hud och ytliga blodkärl
* Känslig hud och orolig tonårshy
* Ansiktskur för män
Även naturlig facelift med Gua Sha stenar kan erbjudas.

.

Kroppsinpackningar med fuktgivande ansiktskur, olika alternativ. Helkroppsinpackning med eller utan Scrub, Ansiktsrengöring, Ansiktsmask, Lymfakupressur, Ansiktsmassage, Ansiktscreme
* Mjuk&Skön – scrub, aromainpackning och ansiktskur
* Ren&Len – lerinpackning med ansiktskur och lätt massage med olja
* Näring&Detox – scrub, alginpackning, ansiktskur & anticellulitemassage