Lymflägret

Vi på Aicha Vitalis och Pureessence Frisk och skönhetsterapi planerar att anordna en weekend i lymfans tecken. Vi kommer fokusera helt på vårt fantastiska lymfsystem genom att bl a utföra yogapositioner som stödjer vårt lymfsystem och prova både lymftejpning och koppning. Alla deltagare kommer få varsin lymfmassage och möjlighet att prova infrabastu.

Ni kommer guidas i olika avslappningsövningar och vi kommer att ha en egenvårdsdel där ni får lära er verktyg för att underhålla ert flöde i kroppen – en skön lymfatisk rörelse. Ni får tid till total avkoppling och har möjlighet att promenera i en fantastisk lantlig miljö.

Det kommer även skapas utrymme för att boka extra behandlingar sista dagen. Vi har då ett utökat utbud med behandlingar, coaching samt produkter att handla med sig hem för att fortsätta flöda i lymfans tecken. Mer om behandlingar och produkter introduceras på plats.

Endast 8 platser
När: xxxxx
Boken ”Omstart” av Karin Björkegren Jones ingår
Investering, kurs inkl helpension: 3950 kr
Möjlighet till delbetalning finns.
Eventuella allergier/specialkost meddelas vid bokning.
Lymflägret genomförs i Uppland och vistelsen är förlagd till ”Väddika jakt och gästgård” där du övernattar i gemensam sovsal, 5 mil från Uppsala.

Hjärtligt välkomna att kontakta oss för mer info
Johanna på mail johannakylin@gmail.com och tel 070-699 62 47
Nina på mail nina.perfectbalance@yahoo.se och tel 076-353 09 09 

Välkomna att titta in på våra hemsidor för andra behandlingar som vi också utför
www.aichavitalis.com
www.pureessence.info