Hälsa, kost och träning

.


FETTSYREBALANS tester
KOSTRÅDGIVNING
HÄLSOCOACHING

För mer info kontakta alittlebitgreener.se@gmail.com tel 0708733497

.

Personlig träning med PTEva

Min Träningsfilosofi: 

Min träningsfilosofi är att sträva mot en hållbar och varaktig livsstil med balans och styrka i både kropp och själ. Vi utgår från dina mål och förutsättningar med basen i funktionell träning med egen kroppsvikt och enklare redskap. Du kan även få hjälp med viktnedgång, löpträning, kost och livsstilsråd.

Paleo är inte bara kost och träning, det är snarare en individuell mall för hållbar och hälsosam livsstil. Paleo är en förkortning för Paleoliticum, vilket innebär tidsepoken fram till cirka 10 000 år sedan då människan levde som jägare-samlare. Paleo definieras något olika beroende på vem som formulerat definitionen, men den gemensamma nämnaren är ett budskap om kost-, träning- och livsstilsvanor för hälsa och vitalitet som står i samklang med vårt genetiska arv.

Utbildningar och kurser: 

Internationell licensierad Personlig tränare genom Paleo Institute
Kurser på Lillsveds idrottshögskola för lätt/medel och styrkepass samt cirkelträning och separat stretchkurs.
Licensierad Soma Move, Soma Slow och Soma Mind instruktör.  
Lymfmassör – Axelssons Stockholm
Friskvårdsmassör – Stockholm Massage Academy

SOMA MOVE 

Soma Move är en unik helkroppsträning utan redskap som sker barfota på en yogamatta. Under 45 minuter fl­ödar du genom 4-6 förbestämda mönster av rörelser som upprepas i ­era repetitioner tills svetten lackar. Träningen förbättrar både mobilitet och styrka och stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro.

Med suggestiv och kraftfull musik (utan takt att följa) och en individuell anpassning, är SOMA MOVE en belönande träningsupplevelse! De som deltar uttrycker att de ”hittat hem”, ”får allt i denna träning” , ”känner sig naturliga och smidiga”, ”får mindre ont” och ” upplever SOMA MOVE som något unikt och olikt allt annat”.

Praktiken förbättrar balansen i nerv – och hormonsystemet och stimulerar till djupare andning, bättre cirkulation och en känsla av lugn och trygghet. Konceptet är svenskt och utformat av en sjukgymnasten, fascia- och mobilty experten Linus Johansson och den holistiska tränaren, yogaläraren och dansaren Cecilia Gustafsson.

Instruktören är utbildad, examinerad och licenserad och får regelbundet nya uppdaterade program att följa. Instruktören är en tidigare utbildad och licensierad SOMA MOVE instruktör som fått extrautbildning i SOMA MIND och löpande uppdaterade program att följa.

SOMA MOVE har fått stor positiv respons i media såsom Fitness Magazine, Aftonbladet, Dagens Industri, Yoga för dig, samt otaliga bloggar och event.

SOMA MIND är en 30-60 minuters praktik på yogamatta i en lugn atmosfär, med enkla, stilla stretchpositioner. Instruktören guidar andning, avspänning och fokus på ett konkret och lugnande sätt.

.