Bastubad

Flera bastubad att välja mellan och de flesta går att boka via Boka direkt. Sittbadkar med dörr för dig som har svårt att ta dig i och ur ett badkar.

Fredagsmys och bastubad med familjen – Boka familje-häng i vår bastu och relaxa tillsammans, ta ett dopp i sittbadkaret med avsvalkande kallvatten eller varmt örtbad, använd frisörstolen och hjälp varandra med hårtvätt, ta ett fotbad, spela familjespel som finns på plats. Boka en timme, packa fikakorgen och kom! Eller boka flera timmar, köp med sliced familjepizza och gör en helkväll med familjen med hög fredagsmys-faktor! Passar både barn och vuxna och det finns plats för max 8 personer (under restriktioner 4 -5 personer). Ha gärna halksockor till yngre barn då det kan bli halt på golvet i duschrummet.

En härlig kväll – Fredagar 90 min, 1200 kr för grupp om max 8 personer (under resttriktioner 4-5 personer). Boka “En härlig kväll” och relaxa med aromabastu och kallbad att doppa sig i efter den heta bastun. Egen fikakorg kan tas med.

De Luxe bastu- och SPA-kväll med vänner, fredagar, 180 min 2600 kr per grupp om max 6 personer (under restiktioner max 3 personer). Träffas och trivs ett gäng vänner – ingår en behandling per person., tiden fördelas Ta med egen fikakorg eller köp med något ner till relaxen från Sunnerstastugans café. Relaxa i bastun, ta ett fotbad, tvätta håret på varandra i frisörstolen och få varsin avslappnande valfri behandling – välj eller kombinera: ansiktsmassage, fotmassage, handmassage, nacke/skuldror eller andra önskemål.

OBS! Detta tillägg gäller inte under restriktioner: Är ni fler än 6 personer? Kontakta Johanna på 070-6996247 så löser vi det genom att till justering av priset vara ytterligare en terapeut på plats under kvällen.

Sibirisk bastu-kur en tradition med ursprung i Ryssland, kan erbjudas i samarbete med rysk bastumästare. Det är en lång procedur där kortare sessioner med behandlingar inne i och utanför bastun varvas. Det kan t ex vara kroppsinpackning med honung, avkopplande relax och ört-teer, dopp i kallbad, naturliga eteriska dofter från växter och frukter, lövruskor med olika effekt på huden (t ex lind som mjukgör och ek som stramar upp). En hälsosam och renande upplevelse!

Under en bastu-kur kan flera personer delta och bastumästaren, som sköter processen i bastun, kan samarbeta med en massör som ger behandlingar under deltagarnas pauser utanför bastuvärmen. Bokas genom personlig kontakt.
Ring Jana för mer information 070-308 19 25

Vatten och värme
i kärlekens tecken

Bjud din käresta på en exklusiv upplevelse där ni som par guidas genom en hälsosam bastu-kur enligt sibirisk tradition, med två timmars egen bastuguide/ångmästare. I paketet ingår lån av bastumössa, badrock, lakan och handduk. Du erbjuds svenskt ekologiskt ört-te, torkade frukter & naturgodis, helkropps honungsinpackning med örtpeeling. Bastuguiden inviger er i hemligheterna bakom bastubad med lövruskor för hälsa och ökad livskvalitet.
Ett par – per session 2000 kr
Två par i sällskap – per session 3000 kr
Information och bokning per telefon 070-308 19 25
Bokning bekräftas efter swish av hela summan till 123 348 22 70

Välkommen till “vatten och värme i kärlekens tecken” 💖